NIEUWE UITBATING VOOR TCLO

Maak kennis met onze nieuwe uitbaters!

2021-11-07 Boni Nancy_edited.jpg

Het is zover! Onze nieuwe uitbaters zijn gevonden. Voor de meesten zijn Boni & Nancy geen onbekenden. Al jaar en dag zijn ze lid van onze tennisclub. Ze hebben enorm veel zin om van de chalet een gezellige bar bistro te maken. We laten Boni & Nancy zelf even aan het woord:
 

Beste tennisvrienden,


We kijken er enorm naar uit om van onze prachtige club een gezellige plek te creëren waar ieder van jullie altijd welkom is voor een lekkere hap en een verfrissend drankje. Kom gerust gezellig borellen door de week na het tennissen of kom spontaan af en schuif je voetjes onder tafel voor een spaghetti, een scampi in curry roomsaus of een heerlijke steakske met een vers champignonroomsausje. Op onze menukaart zal er voor ieder wat wils zijn. Voor de kids heeft onze kaart ook heerlijke gerechtjes.

We nodigen jullie graag uit op zaterdag 27 november om kennis te maken. Dan trakteren we jullie op een drankje en een hapje. En dan stellen we jullie graag ook onze menukaart voor en al onze plannen voor de rest van het winterseizoen en het komende zomerseizoen. Tot dan?

Zeer sportieve groeten, Boni en Nancy.

Bistro Serve&Volley.png

Openingstijden terras & chalet​

WINTER

Ma-Di-Do 17:45u

Wo 12:45u

Vr 15:30u

Za-Zo 08:45u

ZOMER

Elke dag vanaf 08:45u.

Openingstijden keuken Bistro Serve & Volley

Iets tegen de honger en zoetigheden zijn doorheen de dag en in weekends vaak gewoon verkrijgbaar. Voor de warme gerechten heeft de keuken vaste openingsuren.

WINTER

Vr-Za-Zo van 17u30 tot 21u30

ZOMER

Elke dag van 17u30 tot 21u30.

Gelieve de geldende Corona regels te respecteren.